fbpx
рожден ден варна Бира Бар Ключето

КЛЮЧЕТО е не само една сбъдната мечта на многогодишни пътувания по света, КЛЮЧЕТО се превърна в една емблематична локация на най- яките клиенти, които може да имаме.

Всеки един елемент в БАРА е намерен някъде из България…затворнически врати, ретро колело, пиано, страхотни джаджи от стари наши подводници, улични телефони – с няколко думи „ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ“ 🙂

Като истински ценители на перфектния вкус на бирата, Ние от КЛЮЧЕТО, сме се погрижили за най-доброто съхранение на всички нейни качества.
БИРА БАРА в гр.Варна, се отличава със специални помещения зад двата бара – хладилна стая, за да запазим любимата Ви напитка на високо ниво.
Ако се питате защо това е нужно, ето няколко интересни факти за измененията във вкуса на бирата, по време на нейното съхранение:

1. Правилната температура е от съществено значение, тъй като топлината разваля бирата с течение на времето. Ако сте истински ценител, трябва да знаете, че всеки вид бира изисква различна температура. Повечето видове запазват своите качества най-дълго време при температура от 10 до 12.8 градуса C. Промяната във вкуса се дължи на химичната реакция – с повишаване на температурата с 10 градуса, оксидацията се повишава двойно.

2. Tъмното помещение е също важен фактор, тъй като светлината уврежда вкуса на бирата. Именно поради тази причина, в индустрията залагат на бутилки от цветно стъкло – зелено, кафяво и т.н.

3. Винаги поставяйте бутилките в правилната позиция, а именно изправени с капачката нагоре. По този начин утайката от мая на дъното на бутилката, няма как да попадне върху някоя от страните й и да се смеси неправилно с всички останали съставки. В същото време, така напитката се окислява по-малко и запазва вкуса си по-дълго време.
Общото при всички вкусни (истински) бири е, че са Студени преди и след наливането им!
НАЗДРАВЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *