Бургер Тексас

Вкусно хлебче, телешко месо, чедър, зелена чушка,
рукола, кашкавал, лук, сос Тартар – 350гр.

10.90лв.
Чийзбургер

Вкусно хлебче, телешко месо, Чедър, айсберг, кисели краставички, червен лук, домат, сос Специал – 350гр.

9.90лв.